individuelemedewerker

Individuele coaching medewerker

Het is prettig om 1-op-1 te kunnen spreken over je gezondheid en hoe deze het dagelijks functioneren beinvloedt. Ik ben een neutrale gesprekspartner met gedegen kennis op de gebieden voeding, bewegen, ontspanning en stress.

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit is gratis. Hierin bepalen we of we met elkaar dit traject gaan starten. Vervolgens breng ik een onderbouwde offerte uit. In de vervolggesprekken is mijn werkwijze als volgt: Ik luister en stel verdiepende vragen om je aan het denken te zetten. We onderzoeken je wens tot verandering en de onderliggende motivatie. We spreken elkaar op een plek die jij kiest. Dit kan op kantoor zijn, maar soms is het fijn om uit te wijken naar een neutrale plek. Coaching kan ook prima buiten tijdens een wandeling. Jij kiest!

We maken een implementatieplan met haalbare doelen die jij zelf bepaalt. We stemmen af met welke frequentie we elkaar gaan spreken. Afhankelijk van de specifieke vraag, kan een coachingstraject tussen de 3 en 12 gesprekken beslaan. Jij bent verantwoordelijk, mijn rol is ondersteunend. Ik luister, daag uit en vraag door. Het uiteindelijke resultaat bepaal jij door jouw inzet. Deze samenwerking is de sleutel tot jouw succes. Wees niet bang voor zweverige coachingsgesprekken, mijn werkwijze is praktisch en resultaatgericht.

Voorbeelden

Stress

Ik wil minder stress ervaren op mijn werk.

Bewegen

Ik wil meer beweging inpassen in mijn leven. Maar ik hou niet van sporten.

Gezond gewicht

Ik wil stoppen met aankomen door minder en gezonder te eten.