werkgever

Werkgever

Een gezonde medewerker is een productieve medewerker. Een gezonde manager is een energieke manager. Een gezonde executive heeft oog voor innovatie en de juiste koers van het bedrijf.

Voor werkgevers en organisaties bied ik onderstaande diensten aan:

Project management vitaliteit & leefstijl

Hebben jullie een preventief medisch onderzoek (PMO) bij je personeel laten uitvoeren of willen jullie een ervaren projectmanager laten meedenken over het vitaliteitsbeleid? Neem vrijblijvend contact met me op.

Workshops

Wil je je medewerkers bewuster laten omgaan met hun gezondheid door ze een workshop aan te bieden? Ik geef workshops over voeding, bewegen, slaap, stress en ontspanning. Uiteraard is een combinatie van deze onderwerpen ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Individuele medewerker coaching

Heb jij een vrij te besteden ontwikkelbudget? Dan kun je hier de leefstijlcoach van betalen. Neem contact op met je HR adviseur.

Gezondheidschecks

Persoonlijke gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is een betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd e-Health platform om de gezondheid en het welzijn van werknemers te monitoren, en ze te helpen om gezonder te leven. Een soort gezondheids-APK kortom, voor de organisatie én de medewerkers. Compleet, doeltreffend en betaalbaar, waarmee bovendien wordt voldaan aan de wettelijke arbo-eisen op het terrein van periodiek medisch onderzoek (PMO). Klik hier voor meer informatie. Je verlaat dan deze site.

Positieve Gezondheid

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan.

Hier kun je de gratis vragenlijst invullen. Je verlaat dan wel deze site.

CiS helpt jou bij het interpreteren van het resultaat. Ook kunnen we samen op zoek naar duurzame verbetering van jouw gezondheid met dit instrument als basis. Neem vrijblijvend contact met me op.

Wist u dat...

Financiering van een leefstijlcoach u als werkgever niks hoeft te kosten?

Financiering voor werkgevers kan uit verschillende ‘potjes’ komen. De werkkostenregeling kan in individuele gevallen uitkomst bieden.

Ook kan de verzuimverzekering de leefstijlcoach vergoeden. o.a. CZ en De Amersfoortse doen dit. Het is de moeite waard om eens te onderzoeken hoe dit in uw polis staat!

Contact

Neem via onderstaand formulier contact met me op